Friday 5 June 2015

05.06.2015 - Nový hrací koutek

Nejmladší děti měly plyšáky na hraní, u kterých jsme poznávací barvy, tvary, kde žijí a co dělají. Zazpívali jsme si novou písničku Běží liška k Táboru a Holka modrooká a procvičili názvy dopravních prostředků pomocí kvizu české aplikace Mluvídek a Hravé učení. 
Předškoláci si zopakovali jak se představujeme, kolik máme roků. Zazpívali jsme Monice Štěstí zdraví, oslavila totiž čtvrté narozeniny. 
Hádali jsme, co mám za plyšové zvířátka, děti potom kreslily a hádaly navzájem zvířátka a dovednosti. Zazpívali jsme si a zatancovali Holka modrooká, zahráli hru Chodí pešek okolo a zopakovali základní říkadla. 
Starší děti dodělali domácí úkol, Dylan, René a Emma získali do svého sešitu první sluníčka. Celou hodinu jsme četli a pracovali se sešitem Putování se sluníčkem, pracovali jsme s dalšími úkoly a děti mají za domácí úkol pokračovat. Opakovali jsme písmenka a psaní základních slov a v rychlosti si zahráli bajku o Lišce a čápovi
Zatímco probíhala hodina rodiče upravili sál a děti mají spoustu nových hraček díky sponzorských darům Petry Camm a dalších rodičů. Moc děkujeme, děti byly moc nadšené!!

No comments:

Post a Comment